Укроп — висушена зелень однойменної рослини.
Має чітко окреслений аромат і смак, у сушеному вигляді зберігає корисні властивості.
Містить вітаміни С, А, Р, кальцій, залізо.
Нормалізує травлення, відновлює нервову систему, полегшує кашель.
Широко використовується в сумішей прянощів.
Як і свіжу, сушену зелень кропу, додають у супи, гуляші, тушковане м'ясо, овочеві рагу. Використовують під час приготування рибних консервів, грибних страв. Додають у маринади та соуси.
Сушений кроп використовує для випікання: ним посипають солоне печиво та круасани, додають у пироги з м'ясною й овочевою начинкою
Зберігати сушений кроп рекомендується в сухому темному місці.
Під час купування до 1 кг — ціна 11 грн/100 грамів
- Ціна: 98 ₴/кг