Еритрол — натуральний цукрозамінник. Отримують його за допомогою ферментації кукурудзи. Трапляється в дині, груші, винограді.
Максимально схожий на цукор і на вигляд, і на смак!
Виводиться з організму практично в незмінному вигляді, позаяк у людини немає ферментів, розщеплювальних Ерітрол.
Завдяки мінімальному впливу на організм (на відміну від звичайного цукру), Ерітрол:
1. Не псує зуби
2. Підходить для використання людьми, які страждають на діабет. Оскільки не впливає на рівень цукру в крові та викид інсуліну.
3. Не впливає на мікрофлору кишківника (важливо для людей, схильних до закрепів або частих розладів)
4. Дає змогу схуднути, не відмовляючи собі в солодкому.
Важливо! Зловити Ерітролом, як і цукром, не варто!
Які страви варто додавати еритрол?
Підходить для будь-яких кондитерських страв. Ідеальний для дієтичного зефіру та безе. Використовується в гарячих холодних напоїв.
Не підходить для заготівлі варення та джемів, позаяк не має властивостей консерванту.
Під час купівлі від 1 кг — ціна 220 грн/кг
- Ціна: 30 ₴/100 г