Купити агар-агар за оптовою ціною Ви можете від 1 кг
Агар-агар - порошок біло-жовтого кольору, рослинний замінник желатину.
Отримують способом екстракції з червоних і бурих водоростей Білого моря й Тихого океану.
Завдяки рослинному походженню підходить для вживання вегетаріанцями та людьми, що дотримуються посту.
Агар-агар більш концентрований, ніж желатин; має набагато сильніші жовтувальні властивості, не створює грудочок, дуже швидко застигає.
Не має смаку та запаху, багатий на вміст йоду.
Регулярне вживання агар-агару сприятливо впливає на щитоподібну залозу, зміцнює кісткову тканину, нормалізує обмінні процеси в клітинах.
Страви з агар-агаром зберігають свої властивості навіть після нагрівання та кип'ятіння, згодом знову застигають.
Кількість агару, що додається, в страву залежить від бажаної текстури.
У середньому співвідношення агар-агару та рідини становить 2 г на 250 мл.
Для дуже м'яких текстур співвідношення 1 г на 500 мл.
Агар-агар ідеальний для приготування кондитерських виробів, гелів, желе, стилю.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Вага | 100 г |
Склад | Агар-агар |
Тип | Загущувач |
- Ціна: 75 ₴/100 г