Паприка різана 3*3 — спеція з ніжним солодким смаком із легкою кислинкою.
Широко використовується у всьому світі як у ресторанних кухнях, так і в домашньому побуті.
Регулярне застосування паприки дає змогу
1. Підвищує імунітет, допомагає у разі ГРВІ завдяки високому вмісту вітаміну С
2. Нормалізує роботу підшлункової залози та печінки
3. Сприяє засвоєнню корисних речовин організмом
4. Запобігає появі тромбів
5. Допомагає впоратися зі шлунковими кольками, спазмами, підвищеним метеоризмом
6. Нормалізує роботу серцево-судинної системи (у разі регулярного вживання)
Паприка в кулінарії
Чудово проявляє себе в сумішах спецій, разом із базиліком, часником, лавровим листом, чебрецем, перцем чилі, чабером. Не дуже добре поєднується з кінзою.
Паприка — універсальна приправа для курки, качки, свинини, яловичини, кролика, морепродуктів.
Незамінна під час приготування перших страв овочевих страв, добре поєднується з фасолю, картоплею, помідорами.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Узбекистан |
Тип спецій | Паприка |
Склад | Паприка резанная |
Ціна за 1 кг | 114 |
- Ціна: 20 ₴/100 г