У наявності так само є імбир в/с за ціною 110 грн/кг
Імбир мелений добувають способом подрібнення кореня імбиру. Спецію з особливим смаком і тонким ароматом широко використовується в кулінарії, косметології, медицині
Користуючись імбиру важко переоцінити, адже він:
1. Має протизапальну властивість для порожнини рота та горла
2. Компреси з відвару імбиру знімають головний біль, а також біль у спині
3. Має відхаркувальну дію під час кашлю, тому з легкістю замінює аптечні сиропи
4. Допомагає у разі нудоти та діареї
5. Знімає напруження з м'язів
6. Покращує травлення, знімає спазми в животі
7. Допомагає схуднути завдяки пришвидшенню обміну речовин
Які страви варто додавати імбир?
Імбир чудово проявляє себе в складі чаїв, зігрівальних напоїв, компотів.
Звичайно, він — незамінний компонент імбирних пряників, пирогів, печива.
Маринади до м'ясних, рибних або овочевих страв заграють по-новому, якщо в них додати імбир. Також спеція добре доповнює смак супів, салатів, соусів.
Додавати в страви необхідно в невеликій кількості!
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип спецій | Імбир |
Склад | Имбирь молотый 1 сорт |
Ціна за 1 кг | 94 |
- Ціна: 25 ₴/100 г