Розмарин, 100 грам

- Немає в наявності
17 грн/100 г
Опис
Розмарин – сушені листя середземноморського чагарнику. Володіє свіжим хвойним ароматом з тонкими камфорными нотками.
Широко используется в лечебных и профилактических целях:
1. Обладает желчегонным и противовоспалительным эффектом
2. Заживляет раны (при наружном применении)
3. Поднимает иммунитет
4. Препятствует старению, помогает выводу шлаков
5. Отвар розмарина при наружном применении укрепляет волосы, очищает кожу.
6. Улучшает память и работоспособность мозга, поэтому рекомендуем школьникам и студентам во время сессий
7. Тонизирует и стабилизирует давление при гипотонии
Розмарин на кухні
Розмарин - незамінна приправа для рибних і м'ясних страв. Широко використовують з запеченими овочами. Не втрачає своїх корисних властивостей при нагріванні.
Надає неповторний аромат домашньої випічки.
Розмарином ароматизують олії, оцет, додають у соуси, маринади, супи, страви з квасолі і гороху, салати
Не варто застосовувати розмарин разом з лавровим листом, ці дві спеції не дуже добре поєднуються разом.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Єгипет |
Тип спецій | Розмарин |
Склад | Розмарин |
Ціна за 1 кг | 125 |
Інформація для замовлення
- Ціна: 17 грн/100 г