Хмелі-Сунелі — ароматна та насичена приправа, яка складається із суміші подрібнених трав і спецій.
Використовується для приготування аджики, маринадів, соусів.
Використовується для приготування аджики, маринадів, соусів.
Дуже добре гармонує приправа з овочами, салатами, бобовими, злаками, грибами, стравами із сої.
Без Хмелі-Сунелі важко уявити страви кавказької кухні: лобіо, лечо, суп-харчо та інші.
Завдяки травам і спеціям, що входять до складу, Хмелі-Сунелі несе величезну користь для організму:
покращує роботу серця, травної системи та судин. Водночас підтримує імунітет, успішно протистоїть застуді та вірусним інфекціям.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Єгипет |
Склад | куркума, лавровый лист, чаман, чили, кориандр, базилик, сельдерей, майоран, укроп, тимьян, мята, петрушка. |
Ціна за 1 кг | 96 |
Інформація для замовлення
- Ціна: 14 ₴/100 г