Агар-агар 1200, 500 грам

- Немає в наявності
350 ₴/упаковка
Опис
Агар-агар - порошок біло-жовтого кольору, рослинний замінник желатину.
Отримують шляхом екстракції з червоних і бурих водоростей Білого моря і Тихого океану.
Завдяки рослинному походженню підходить для вживання вегетаріанцями і людьми, що дотримують пост.
Агар-агар більш концентрований, ніж желатин; володіє набагато більш сильними желирующими властивостями, не створює грудочок, дуже швидко застигає.
Не має смаку і запаху, багатий вмістом йоду.
Регулярне вживання агар-агару сприятливо впливає на щитовидну залозу, зміцнює кісткову тканину, нормалізує обмінні процеси в клітинах.
Страви з агар-агаром зберігають свої властивості навіть після нагрівання і кип'ятіння, через деякий час знову застигають.
Кількість додається агару в блюдо залежить від бажаної текстури.
У середньому, співвідношення агар-агару і рідини становить 2 г на 250 мл
Для дуже м'яких текстур співвідношення 1 г на 500 мл
Агар-агар ідеальний для приготування кондитерських виробів, гелю, желе, холодців.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Вага | 500 г |
Склад | агар-агар 1200 |
Тип | Загущувач |
Інформація для замовлення
- Ціна: 350 ₴/упаковка