127 відгуків
emoji-quarantineІнтернет-магазин тимчасово не працює. Все буде Україна!
+380 (95) 375-13-28
Склад специй

Калінджі (чорний кмин), 500 грам

135 /упаковка

  • Немає в наявності
Калінджі (чорний кмин), 500 грам
Калінджі (чорний кмин), 500 грамНемає в наявності
135 /упаковка
+380 (95) 375-13-28
0976815759
+380 (95) 375-13-28
0976815759
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Виробництво - Індія


Калінджі - дрібні чорні насіння з легким пряним ароматом і гострим, злегка гіркуватим смаком.
У смаку калінджі можна відчути нотки перцю, мускатного горіха і суниці.

Корисні властивості калінджі складно переоцінити:
1. Запобігає виникнення каменів у жовчному та нирках
2. Має потужну антибактеріальну дію
3. Підвищує працездатність і тонізує
4. Покращує стан шкіри і волосся
5. Стимулює імунітет
6. Покращує роботу ШЛУНКОВО-кишкового тракту, допомагає впоратися з діареєю, блювотою, здуттям
7. Нормалізує рівень цукру
8. Запобігає виникненню ракових пухлин
9. Благотворно впливає на нервову систему

Зберігати калінджі стоїть в сухому темному місці, захищеному від сонячних променів

В які страви варто додавати калінджі?
У кулінарії калінджі використовують аналогічно чорного перцю. Але на відміну від перцю, чорний кмин в невеликих кількостях не дратує шлунок.
Для кращого розкриття смакових якостей і аромату, калінджі злегка обсмажують.

Калінджі можна додавати в супи, м'ясні, овочеві страви, соуси, гуляші. Спеція відмінно поєднується зі стравами з рису, гороху, сочевиці, квасолі.

Використовують в рецептах приготування квашенноой капусти, мариноанных огірків, помідорів, болгарського перцю. Чорний кмин популярний у випічці - його додають у хліб, кекси, печиво, булки.

Насіння заварюють і якості чаю.

Дуже цінуватися масло, що отримується з чорного кмину.

 

Характеристики
Основні
Країна виробникІндія
Тип спеційКмин
Вага500 г
СкладЧерный тмин
Інформація для замовлення
  • Ціна: 135 /упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner