Придбати корицю алочку Касію об'ємом до 1 кг, Ви можете за ціною 18 грн/100 грамів
Кориця Касія — індійська кориця, яку виробляють із внутрішньої кори 7-9 літніх пагонів дерева Cinnamomum aromaticum. Має пекучий смак і солодкий аромат.
Має темніший колір, ніж справжня кориця, середня товщина кори 3 мм.
Корисні властивості кориці:
1. Має жарознижувальний ефект завдяки натуральним ефірним оліям, що міститься в спеції.
2. Тонізує
3. Помірне споживання прянощів показано діабетиком для нормалізації рівня цукру
4. Зміцнює імунітет
5. Очищає організм від токсинів і злаків, нормалізує травлення, допомагає в боротьбі із зайвою вагою та целюлітом ( цю проблему чудово вирішують обгортання з медом і корицею)
6. Допомагає впоратися з набряками
7. Покращує пам'ять завдяки стимуляції роботи головного мозку
Які страви варто додавати корицю?
Популярна кориця в кондитерських виробах: її додають у кекси, торти, печиво, пряники, креми та суфле, шоколад, шарлотку.
Спеція надає пряного смаку компатам, коктейлям, варенням, морозива.
Кладуть її в маринад для кавунів.
Звичайна каша (рисова вівсяна) стане набагато смачнішою, якщо додати в неї дрібку подрібненої кориці.
Використовувати пряність можна для фруктових салатів, сирних запіканок, оладок.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Індонезія |
Вага | 500 г |
Склад | Корица Кассия |
Ціна за 1 кг | 278 |
- Ціна: 220 ₴/упаковка