Корица — пряно-жача спеція, яка використовується кулінарами всього світу.
Багата на калій, кальцій, магній, натрій, вітаміни А, Р, С, К, групи В
Молоту корицю отримують способом сушіння та подрібнення внутрішньої кори рослини Коричник.
Разом із неймовірним ароматом і смаком несе в собі величезну користь:
1. Має жарознижувальний ефект завдяки натуральним ефірним оліям, що міститься в спеції.
2. Тонізує
3. Помірне споживання прянощів показано діабетиком для нормалізації рівня цукру
4. Зміцнює імунітет
5. Очищає організм від токсинів і злаків, нормалізує травлення, допомагає в боротьбі із зайвою вагою та целюлітом ( цю проблему чудово вирішують обгортання з медом і корицею)
6. Допомагає впоратися з набряками
7. Покращує пам'ять завдяки стимуляції роботи головного мозку
Які страви варто додавати корицю?
Популярна кориця в кондитерських виробах: її додають у кекси, торти, печиво, пряники, креми та суфле, шоколад, шарлотку.
Спеція надає пряного смаку компатам, коктейлям, варенням, морозиві.
Кладуть її в маринад для кавунів.
Звичайна каша (рисова вівсяна) стане набагато смачнішою, якщо додати в неї дрібку кориці.
Використовувати пряність можна для фруктових салатів, сирних запіканок, оладок.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вага | 500 г |
Склад | Корица молотая 1 сорт |
Ціна за 1 кг | 93 |
- Ціна: 60 ₴/упаковка