Кориця мелена кондитерська, 500 грам

- Немає в наявності
60 грн/упаковка
Опис
Кориця – пряно-пекучий спеція, яку кулінарами всього світу.
Багата на калій ,кальцій, магній, натрій, вітаміни А, Р, С, К, групи В
Мелену корицю одержують шляхом сушіння і подрібнення внутрішнього кори рослини Коричник.
Вместе с невероятным ароматом и вкусом несет в себе огромную пользу:
1. Обладает жаропонижающим эффектом благодаря содержащимся в специи натуральным эфирным маслам.
2. Тонизирует
3. Умеренное потребление пряности показано диабетиком для нормализации уровня сахара
4. Укрепляет иммунитет
5. Очищает организм от токсинов и злаков, нормализует пищеварение, помогает в борьбе с лишним весом и целлюлитом (данную проблему отлично решают обертывания с медом и корицей)
6. Помогает справиться с отеками
7. Улучшает память за счет стимуляции работы головного мозга
В які страви варто додавати корицю?
Популярна кориця в кондитерських виробах: її додають в кекси, торти, печиво, пряники, креми та суфле, шоколад, шарлотку.
Спеція надає пряний смак компотів, коктейлів, варення, морозиву.
Кладуть її в маринад для арбузов.
Звичайна каша (рисова, вівсяна) стане набагато смачніше, якщо додати в неї щіпку кориці.
Використовувати прянощі можна для фруктових салатів, сирних запіканок, оладок.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вага | 500 г |
Склад | Корица молотая 1 сорт |
Ціна за 1 кг | 93 |
Інформація для замовлення
- Ціна: 60 грн/упаковка