Кориця мелена в/з, 500 грам

- Немає в наявності
78 грн/упаковка
Опис
Кориця – пряно-пекучий спеція, яку кулінарами всього світу.
Багата на калій ,кальцій, магній, натрій, вітаміни А, Р, С, К, групи В
Мелену корицю одержують шляхом сушіння і подрібнення внутрішнього кори рослини Коричник.
Разом з неймовірним ароматом і смаком несе в собі величезну користь:
1. Володіє жарознижуючим ефектом завдяки вмісту в спеції натуральних ефірних масел.
2. Тонізує
3. Помірне споживання прянощі показано диабетиком для нормалізації рівня цукру
4. Зміцнює імунітет
5. Очищає організм від токсинів і злаків, нормалізує травлення, допомагає в боротьбі із зайвою вагою і целюлітом (дану проблему відмінно вирішують обгортання з медом і корицею)
6. Допомагає впоратися з набряками
7. Покращує пам'ять за рахунок стимуляції роботи головного мозку
В які страви варто додавати корицю?
Популярна кориця в кондитерських виробах: її додають в кекси, торти, печиво, пряники, креми та суфле, шоколад, шарлотку.
Спеція надає пряний смак компотів, коктейлів, варення, морозиву.
Кладуть її в маринад для арбузов.
Звичайна каша (рисова, вівсяна) стане набагато смачніше, якщо додати в неї щіпку кориці.
Використовувати прянощі можна для фруктових салатів, сирних запіканок, оладок.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Індонезія |
Тип спецій | Кориця |
Вага | 500 г |
Склад | Корица молота в/с |
Ціна за 1 кг | 136 |
Інформація для замовлення
- Ціна: 78 грн/упаковка