Куркума мелена, 500 грам

- Немає в наявності
51 ₴/упаковка
Опис
Куркума мелена – пряність, одержувана шляхом подрібнення кореня рослини Куркума. Відмінна риса спеції – яскравий колір, приємний аромат і слабопекучий пряний смак.
Корисні властивості куркуми:
1. Підвищує імунітет (при регулярному вживанні)
2. Є потужним антиоксидантом, що уповільнює процеси старіння організму
3. Допомагає впоратися з депресією
4. Позбавляє від печії
5. Має глистогінну дію
6. Покращує якість шкіри
7. Сприяє схудненню і виведенню токсинів з організму
8. Допомагає впоратися з бактерією Хэликобактер пілорі, яка провокує гастрити і виразки шлунка
9.Знижує тягу до солодощів за рахунок регулювання вуглеводного обміну
10. Очищає судини, допомагає оновлюватися крові
Як використовувати куркуму в кулінарії?
Куркуму додають у перші страви за 3 хвилини до закінчення варіння – супи виходять яскравими, з злегка вловимий аромат
Спеція ідеально підходить для омлетів, рагу, соусів, салатів.
Є природним барвником, який широко використовується в кондитерських виробах
Надає гарний колір і яскравий смак страв із риби
Додавати спецію в страви потрібно потроху, наприклад на 2 склянки рису, плову куркуми потрібно взяти на кінчику ножа.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип спецій | Куркума |
Вага | 500 г |
Склад | куркума 1 сорт |
Ціна за 1 кг | 89 |
Інформація для замовлення
- Ціна: 51 ₴/упаковка