Паприка різана 3*3 – спеція з ніжним солодким смаком з легкою кислинкою.
Широко використовується у всьому світі, як в ресторанних кухнях, так і в домашньому побуті.
Регулярне застосування дозволяє паприки
1. Підвищує імунітет, допомагає при ГРВІ завдяки високому вмісту вітаміну С
2. Нормалізує роботу підшлункової залози і печінки
3. Сприяє засвоєнню корисних речовин організмом
4. Запобігає появі тромбів
5. Допомагає впоратися з шлунковими кольками, спазмами, підвищеним метеоризмом
6. Нормалізує роботу серцево-судинної системи (при регулярному вживанні)
Паприка в кулінарії
Відмінно проявляє себе в сумішах спецій, разом з базиліком, часником, лавровим листом, чебрецем, перцем чилі, чабером. Не дуже добре поєднується з кінзою.
Паприка – універсальна приправа для курки, качки, свинини, яловичини, кролика, морепродуктів.
Незамінна при приготуванні овочевих страв, добре поєднується з квасолею, картоплею, помідорами.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип спецій | Паприка |
Склад | Перец резанный |
Ціна за 1 кг | 248 |
- Ціна: 145 ₴/упаковка